კარტოფილი დავჭრათ, დავასხათ წყალი, რომ დაფაროს და მოვხარშოთ. როცა კარგად დარბილდება და წყალი დაშრება, დავუმატოთ რძე, კარ თ, სანამ ერთგვაროვან მასას მივიღებთ. პიურე ბლენდერით არ ავთქვიფოთ, თორემ წებოვან კონსისტენციას მიიღებს. კარტოფილი ჩავზილოთ, სანამ ცხელია, რათა ყველა ინგრედიენტი კარგად შეერიოს ერთმანეთს. ლორი თხლად დავჭრათ და სწრაფად შევბრაწოთ ორივე მხრიდან. თეფშზე ამოვიღოთ პიურე, ზედ დავაწყოთ ლორის ნაჭრები და ბროკოლი. გემრიელად მიირთვით!