გარეცხეთ და დაჭერით კიტრი მოგრძო ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 20 წუთი. შემდეგ გადაუღვარეთ გამოყოფილი წვენი. გაატარეთ ნიორი პრესში და დაუმატეთ კიტრს, მოასხით ძმარი, მოაყარეთ დაჭრილი წიწაკა, დაუმატეთ სოიოს სოუსი და აურიეთ. გაახურეთ ტაფაზე ზეთი, დაყარეთ ქუნჯუთის მარცვლები და სწრაფად მოურიეთ. მოასხით მიღებული მასა კიტრს და კარგად აურიეთ. გადაიტანეთ კიტრი სასურველ ჭურჭელში, დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ რამდენიმე საათი. შემდეგ გემრიელად მიირთვით!