ბისკვიტისთვის დაფხვენით ბლენდერში ვაფლი ან "პეჩენია" მოხალულ თხილთან, ნიგოზთან, ან ნუშთან ერთად. მიღებულ მასას დაუმატეთ გამდნარი კარაქი და კარგად აურიეთ. გადაიტანეთ ბისკვიტი ცელფოანჩაფენილ დასაშლელ ფორმაში და კარგად ჩატკეპნეთ ხელით ან კოვზით. გულსართისთვის დაალბეთ 30 გ ჟელატინი 1 ჭიქა თბილ ნაღებში. შეათბეთ, ოღონდ არ აადუღოთ. ურიეთ, რათა ჟელატინი ბოლომდე გადნეს. ათქვიფეთ ბლენდერით ხაჭო, ვანილის იოგურტი, ჟელატინიანი ნაღები და 1/2 ჭიქა შაქარი. გადაიტანეთ ბისკვიტზე და მოათვსეთ მაცივარში, სანამ კარგად არ გამაგრდება. მზა ჩიზქეიქი მორთეთ სასურველი კენკრით, ან კენკრის სოუსით. გემრიელად მიირთვით!