კვერცხის ცილა და გული გავაცალკევოთ. ცილითა და შაქრით ბეზეს მასა გავთქვიფოთ, დავუმატოთ კვერცხის გულები, ვანილი და გაცრილი ფქვილი. ცომი მოვათავსოთ 30-35 სმ დიამეტრის ქაღალდჩაფენილ ფორმაში და 170 გრადუსზე გამოვაცხოთ. გრილი ბისკვიტი სიბრტყეზე გავჭრათ. ქვედა ნაწილი გადავიტანოთ ლანგარზე და ცოტა კრემი (იხ.მოხარული კრემის რეცეპტი) წავუსვათ, ზედა კი დავჭრათ კუბებად და მოცხართან ერთად ავურიოთ მოხარშულ კრემში. მასა მოვათავსოთ ბისკვიტზე და მივცეთ ფორმა. კვერცხის ცილაში ავურიოთ შაქარი, ვანილი და ორთქლის აბაზანაზე შემოვდგათ. კოვზით ვურიოთ, სანამ შაქარი გაიხსნება, შემდეგ კი მიქსერით კარგად ავთქვიფოთ. ტორტს ბეზე ზემოდან და ირგვლივ წავუსვათ, მოვაყაროთ შოკოლადი და მაცივარში შევდგათ 3-4 საათით. გემრიელად მიირთვით!