პომიდვრის სოუსში შემწვარი სარდინები პორტუგალიურად
დრო 60წთ
ულუფა 10
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სარდინი - 10 ცალი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • პამიდორი - 1
  • ზეითუნის ზეთი - 6 ს.კ
  • ძმარი - 1 ჩ.კ
  • მარილი
  • წიწაკა დაფქული
მომზადების წესები

გასუფთავებულ სარდინებს მოვაყაროთ მსხვილი მარილი და დავტოვოთ 30 წთ.

ღუმელი გავახუროთ 200 გრადუსზე.

ზეთს შევურიოთ ძმარი, ნიორი, დაჭრილი პამიდორი და წიწაკა.

ღუმელის ფორმაში ჩავდოთ თევზი, მოვასხათ სოუსი და 30 წუთი ვწვათ.

ტეგები:
თევზი პამიდორი ნანახია: 7602