თბილ რძეში ან წყალში შეურიეთ საფუარი და დადგით 15 წუთი.30 გ კარაქი გაადნეთ და შეურიეთ კვერცხის გულს. დაამატეთ მარილი, ფქვილი, საფუვრიანი რძე და მოზილეთ ცომი.ცომი ჩავდოთ ცხიომწასმულ თასში და ვაცალოთ ამოფუება.ამასობაში გავაკეთოთ გულსართი: გავადნოთ დარჩენილი კარაქი, შევურიოთ 70 გ შაქარი და დარიჩინიცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ-ზე, წავუსვათ გულსართის 2/3, გადავახვიოთ რულეტივით, მსუბუქად დავაბრტყელოთ, სიგრძეზე შუაზე ჩავჭრათ, მაგრამ ერთი ბოლო გაუჭრელი დავუტოვოთ. ამ ბოლოდან ორივე ნაწილი ერთმანეთზე გადავწნათ.შევაერთოთ ბოლოები და გადავუსვათ დარჩენილი გულსართი.გამოვაცხოთ 180-200 გრადუსზე დაახლოებით 20 წუთი