კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ კვერცხი, ვანილი, სოდა ძმრით (0,5 ჩ/კ სოდა + 1 ს/კ ძმარი) და ფქვილი, გავყოთ სამ ფენად და ფქვილიანი ხელებით თხლად გავაბრტყელოთ. ცილითა და შაქრით ბეზეს მასა მოვამზადოთ, ფენებზე გადავანაწილოთ და 180 გრადუსზე 20-25 წუთი ვაცხოთ, შემდეგ გავაგრილოთ. ნაღები და შაქრის პუდრი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ვანილი, 200 გ კენკრა დავჭყლიტოთ. კრემი ფენებს წავუსვათ, და დაჭყლეტილი კენკრა მოვაყაროთ, დანარჩენი კენკრით კი ზემოდან მოვრთოთ. მაცივარში შევინახოთ 1-2 საათით.