ყაბაყის ხრაშუნა ჩხირები პარმეზანით
ყაბაყის ხრაშუნა ჩხირები პარმეზანით
დრო 15წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყაბაყი, საშუალო ზომის - 3 ცალი
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • საფანელი - 1 ჭიქა
  • ფქვილი - 0,5 ჭიქა
  • პარმეზანი, გახეხილი - 0,5 ჭიქა
  • ოხრახუში - 3-4 ღერი, დაჭრილი
მომზადების წესები

ყაბაყი გავრეცხოთ, გავთალოთ და დავჭრათ ჩხირებად. მოვაყაროთ პილპილი და მარილი. ამოვავლოთ ჯერ გათქვეფილ
კვერცხში, შემდეგ ფქვილში, საფანელში და გახეხილ ყველში. შევწვათ კარაქში.

 

გემრიელად მიირთვით!