გაარჩიეთ ქლიავი კურკებისგან, გაყავით ლებნებად, დაუმატეთ მშრალ ტაფაზე მოხალული ნიგოზი, დააყარეთ შაქარი, დაასხით წ ყალი, ჩააგდეთ დარიჩინის ჩხირები და დადგით ქვაბით საშუალო ცეცხლზე. ადუღების შემდეგ დაუკელით ცეცხლს მინიმუმამდე და ხარშეთ მურაბა 20 წუთის განმავლობაში, პერიოდულად მოხადეთ ქაფი. ქლიავი უნდა დარბილდეს. გაანაწილეთ მურაბა გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ. არ დაგავიწყდეთ მანამდე ამოიღოთ დარიჩინის ჩხირები. შემდეგ გადმოაბრუნეთ ქილები თავსახურით ქვემოთ, შეფუთეთ და გააჩერეთ, სანამ ბოლომდე არ გაცივდება.