ღრმა ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ხაჭო, გამდნარი კარაქი ან მარგარინი, შაქარი, ვანილინი, მარილი და კვერცხის გული. თანდათან დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი სოდასთან ერთად და მოზილეთ ნაზი ცომი. მზად იყავით იმისათვის, რომ შესაძლოა ფქვილი მეტი დაჭირდეს: ყველაფერი ხაჭოს კონსისტენციაზეა დამოკიდებული. გააბრტყელეთ ცომი 2-3 მმ სისქეზე და ამოჭერით ჭიქით წრეები. დაალაგეთ ერთმანეთზე 3-4 ცალი წრე და ფრთხილად გადაახვიეთ მჭიდრო რულეტად. გაჭერით რულეტები 2-ად. შედეგად მიიღებთ 2 ცალ ვარდს. დაალაგეთ მიღებული ვარდები პერგამენტდაფენილ გამოსაცხობ ფირფიტაზე. აცხვეთ 120 გრადუსზე 20-30 წუთის განმავლობაში. მზა ნამცხვრებს მოაყარეთ შაქრის პუდრა. სასიამოვნო ჩაისსმას გისურვებთ.