ბადრიჯანი თხლად დავჭრათ, წიწაკები რგოლებად, ხოლო პამიდვრები – შუა-შუა. თითოეული ბოსტნეული ცალ-ცალკე ზეთში შევწვათ, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. ქათმის ფილე მაღალ ცეცხლზე ცოტაოდენ ცხიმში მოვბრაწოთ. ძირში ჩავასხათ ნახევარი პამიდვრის პიურე, მოვაყაროთ მარილი, შიგ ჩავაწყოთ ბადრიჯნები, ქათმის ხორცი, პამიდორი და წიწაკა, ზემოდან დანარჩენი პამიდვრის პიურე მოვასხათ, მოვაყაროთ ქონდარი, დაჭრილი ნიორი, წიწაკა და მარილი. კერძი 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდგათ, სანამ ზემოდან მოიბრაწება, ბოლოს მოვაყაროთ ოხრახუში.