პამიდორი დავმდუღროთ, გადავავლოთ ცივი წყალი და გავაცალოთ კანი. სტაფილო გავხეხოთ და წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად ზეთში მოვშუშოთ, დავუმატოთ პამიდორი. როცა ბოსტნეული მოიშუშება, შევაგრილოთ და ბლენდერით ავთქვიფოთ. თუ ძალიან სქელი იქნება, მასას დავუმატოთ ანადუღარი წყალი და წამოვადუღოთ. შევანელოთ მარილითა და წიწაკით. პური კუბებად დავჭრათ, დავუმატოთ ქონდარი, ნიორი, მარილი, ზეთი და ტაფაზე მოვბრაწოთ. მირთმევის წინ თითოეულ ულუფაში ჩავასხათ ცოტაოდენი ნაღები და ჩავუმატოთ კრუტონები.