ხორცის ღვეზელი სვანური მარილით
დრო 60წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

მომზადების წესები

ხორცი დანით ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, სანელებლები, ზეთი და ხელით 20-25 წუთი ვზილოთ.
ცომი გავყოთ სამად და თხლად გავაბრტყელოთ, თითოეულში ჩავდოთ გულსართი და სასურველი ფორმით შევკრათ, ზემოდან
წავუსვათ გათქვეფილი კვერცხის გული და 200 გრადუსზე გამოვაცხოთ.

ტეგები:
ნანახია: 2179