შემწვარი ატამი ნაღებითა და ნიგვზით
შემწვარი ატამი ნაღებითა და ნიგვზით
დრო 25წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • სახლეჩი ატამი - 4 ცალი, მოზრდილი
  • დაფქული ნიგოზი - 4 ს/კ (ან სხვა თხილეული)
  • თაფლი - 2 ს/კ
  • შაქარი - 2 ს/კ
  • ათქვეფილი ნაღები და კაკაო - მოსართავად
მომზადების წესები

ატმები შუაზე გავყოთ და ამოვაცალოთ კურკა. ნიგოზი, შაქარი და თაფლი ავურიოთ, ჩავდოთ ატმებში და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ, სანამ დაიბრაწება. სუფრაზე გატანის წინ დესერტი მოვრთოთ გათქვეფილი ნაღებით და
კაკაოთი. ასევე ძალიან უხდება გამდნარი შოკოლადი.

ტეგები:
კაკაო ნაღები დესერტი ატამი ნანახია: 1587