პასტა ფარფალე ცოცხალი პამიდვრის სოუსით
პასტა ფარფალე ცოცხალი პამიდვრის სოუსით
დრო 20წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პასტა ფარფალე - 160 გ
  • ზეთისხილი, უკურკო - 3 ს/კ
  • ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
  • გახეხილი ყველი - 1-2 ს/კ
  • ნიორი - 3 კბილი
  • ცხარე წიწაკა, მწვანე - 1 ცალი
  • მარილი
  • რეჰანი - 2-3 ღერი
მომზადების წესები

ზეთისხილი დავჭრათ. პამიდორს გავაცალოთ კანი და ბლენდერით ავთქვიფოთ წიწაკასა და ნიორთან ერთად, შევანელოთ მარილით. პასტა მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში შეფუთვაზე მითითებული წესით, შევურიოთ ზეითუნის ზეთი და ზეთისხილი, ზემოდან მოვასხათ პამიდვრის სოუსი და მოვაყაროთ ყველი. კერძი მოვრთოთ რეჰანის ფოთლებით.