შაქარი და კარაქი გავთქვიფოთ კრემოვანი მასის მიღებამდე, დავუმატოთ კვერცხი. ფქვილი, მარილი და ვანილი შევურიოთ ერთმანეთს და დავუმატოთ კარაქის მასას. შევურიოთ თბილი რძე და წყალში გახსნილი საფუარი. ბოლოს შევაზილოთ კარაქი და მოვზილოთ რბილი ცომი. გადავაფაროთ კულინარიული ცელოფანი და დავდგათ ამოსაფუებლად 2 საათით თბილ ადგილას. ცომი გავშალოთ საცხობ ყალიბზე, დავადოთ ზემოდან თხელ ნაჭრებად დაჭრლი ვაშლი, მოვაყაროთ დარიჩინი და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 20 წთ-ის განმავლობაში.