ვსწავლობთ კარბონარას ნამდვილი სოუსის მომზადებას
ვსწავლობთ კარბონარას ნამდვილი სოუსის მომზადებას
დრო 15წთ
ულუფა 3
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • ლორი - 150 გ
  • ნაღები - 250 მლ
  • კვერცხის გული - 4 ცალი
  • გახეხილი ყველი პარმეზანი - 80 გ
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

გაახურეთ ზეთი, მოხრაკეთ ნიორი და წვრილად დაჭრილი ლორი

ათქვიფეთ ნაღები კვერცხის გულთან ერთად და დაუმატეთ მასას.

თუშეთ დაბალ ცეცხლზე და თან გამუდმებით ურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ყველი და მარილი გემოვნებით.