ყაბაყისა და ყველის მობრაწულა
ყაბაყისა და ყველის მობრაწულა
დრო 60წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყაბაყი - 4 ცალი
  • ყველი - 100 გ
  • კვერცხი - 4 ცალი
  • არაჟანი - 1/2 ჭიქა
  • ფქვილი - 2 ჩ/კ
  • რძე - 1/2 ჭიქა
  • მარილი და პილპილი
  • მწვანილი - გემოვნებით
  • ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები

ყაბაყი რგოლებად დავჭრათ და ზეთში შევწვათ მაღალ ცეცხლზე. კვერცხი და არაჟანი ავთქვიფოთ, შევურიოთ ფქვილი, დაჭრილი მწვანილი და მარილი.
საცხობ ფორმაში ყაბაყი, გახეხილი ყველი და მომზადებული სოუსი ფენა-ფენა მოვათავსოთ და 200 გრადუსზე გამოვაცხოთ. შეიძლება მოვამზადოთ მიკროტალღურ ღუმელშიც.

ტეგები:
ყველი ყაბაყი მობრაწულა ნანახია: 6674