ჟელატინს დაასხით ყურძნის წვენი, აურიეთ და გააჩერეთ, შემდეგ დადგით წყლის აბაზანაზე და გაადნეთ. არ აადუღოთ. არაჟანს შეათქვიფეთ ნელ-ნელა შაქარი, შემდეგ დაუმატეთ ჟელატინიანი მასა და კვლავ კარგად ათქვიფეთ. დასაშლელი ფორმის ფსკერზე დადეთ ბისკვიტის ერთი ფენა, წაუსვით არაჟნის კრემი, დაალაგეთ ყურძნის სხვადასხვა ფერის ლებნები. შემდეგ დაადეთ მეორე ბისკვიტი, კვლავ წაუსვით კრემი, დაალაგეთ ყურძენი. დაადეთ მესამე ბისკვიტი, წაუსვით კრემი და მორთეთ ყურძნის ლებნებით. მოათავსეთ ტორტი მაცივარში რამდენიმე საათით. უმჯობესია, მთელი ღამით. შემდეგ ფრთხილად ამოიღეთ ფორმიდან, დაჭერით და გემრიელად მიირთვით!