მოხარშეთ წიწიბურა. წვრილად დაჭერით ხახვი და სოკო. მოხრაკეთ ზეთში ხახვი, დაუმატეთ სოკო და თუშეთ 10 წუთი. შემდეგ გაატარეთ მოხრაკული ხახვი და სოკო ხორცსაკეპ მანქანაში, წინასწარ გადაუღვარეთ ზედმეტი სითხე. ხორცსაკეპის მაგივრად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბლენდერი. დაუმატეთ გატარებულ სოკოს მოხარშული წიწიბურა, მარილი, პილპილი, სუნელები და კვერცხი. კარგად აურიეთ. მიღებული მსისგან გააკეთეთ ტეფტელები, ამოავლეთ საფანელში და შეწვით ზეთში ყველა მხრიდან, სანამ არ დაიბრაწება. შემწვარი ტეფტელები გადაიტანეთ გამოსაცხობ ფორმაში და მოასხით წყალში გახსნილი კეტჩუპი. აცხვეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10-15 წუთი. გემრიელად მიირთვით!