ლეღვის ღვეზელი
დრო 45წთ
ულუფა 10
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

მომზადების წესები
ამ არაჩვეულებრივი ღვეზელის საიდუმლო მის ნაზ კრემშია. აუცილებლად სცადეთ ეს მარტივი რეცეპტი. დარბილებული კარაქი შაქართან ერთად ათქვიფეთ, დაუმატეთ კვერცხი. შეურიეთ 2-ივე სახეობის ფქვილი, კარგად აურიეთ და შედეთ მაცივარში. ცომი საცხობ ფორმაში გადაიტანეთ, კიდეებს ფორმა მიეცით და რამდენიმე ადგილას ჩანგლით ჩაჩხვლიტეთ. ლეღვი კარგად გარეცხეთ და შუაზე გაჭერით. გამოიღეთ მაცივრიდან კრემი და ცომზე თანაბრად -0:18 გადაანაწილეთ. ზემოდან ლეღვი დაალაგეთ და ოდნავ ჩაძირეთ. აცხვეთ 180С -30 წთ. სანამ ფორმიდან ამოიღებთ, ოდნავ გააგრილეთ.
ავტორი:
თეა ინასარიძე
ტეგები:
ნანახია: 634