მოამზადეთ სიროფი. პატარა სქელძირიან ქვაბში ჩაყარეთ შაქარი და დაასხით წყალი, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ადუღების შემდეგ ხარშეთ 7-10 წუთი, სანამ არ გასქელდება. გადმოდგით სიროფი ცეცხლიდან, დაუმატეთ კარაქი და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ისე, რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, ნელ-ნელა დაუმატეთ რძის ფხვნილი. ურიეთ სწრაფად, რომ არ გაიკეთოს კორკოშელები. შემდეგ დაუმატეთ ილი და სხვა სასურველი სანელებლები (ვანილი, დარიჩინი). მოათავსეთ მასა მაცივარში 30-40 წუთი. შემდეგ გამოიღეთ ტრიუფელის მასა. გააკეთეთ მისგან სასურველი ფორმის კანფეტები, ამოავლეთ კაკაოში და მოათავსეთ კონტეინერში. შეინახეთ მაცივარში. კანფეტები ინახება 5 დღე.