გარეცხეთ კარგად ღვიძლი. დაჭერით პატარა ნაჭრებად და გაატარეთ ხორცსაკეპში. დადგით ქვაბით წყალი ცეცხლზე, დაუმატეთ მარილი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ჩაყარეთ წიწიბურა და მოხარშეთ. შემდეგ დაჭერით ხახვი და მოხრაკეთ ზეთში. დაუმატეთ მოხრაკული ხახვი მოხარშულ წიწიბურას. ერთ ჯამში შეურიეთ წიწიბურას მასა, კვერცხი და გატარებული ღვიძლი. დაუმატეთ მარილი და პილპილი, კარგად აურიეთ. დაჭერით წმინდად მწვანილი, დაუმატეთ ფარშს და აურიეთ. გაახურეთ ღრმა ტაფაში ზეთი. გააკეთეთ კოვზით კატლეტები და დაალაგეთ ტაფაზე. შეწვით კატლეტები ორივე მხრიდან.