კომში გავრეცხოთ, გავფცქვნათ და ამოვაცალოთ გულები. რბილობი ნაჭრებად დავჭრათ და ლიმონი მოვაწუროთ. გულებსა და ქერქს 2 ჭიქა წყალი დავასხათ და ვადუღოთ 10-15 წუთი. კომშის ნაჭრებს ასევე დავასხათ 1 ჭიქა წყალი და ვადუღოთ, სანამ ცოტა დარბილდება და წვენი დააშრება. დავასხათ 1,5-2 ჭიქა კომშის ქერქების ნახარში, დავაყაროთ შაქარი და დავდგათ ცეცხლზე. 5 წუთის დუღილის შემდეგ მურაბა კარგად გავაგრილოთ და ამ წესით კიდევ 2-ჯერ წამოვადუღოთ. როცა კომში კარგად დარბილდება, წვენი კი შესქელდება, ჩავასხათ გასტერილებულ ქილებში.