ფრიტიურში შემწვარი ქათმის ხორცის ბურთები
ფრიტიურში შემწვარი ქათმის ხორცის ბურთები
დრო 25წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ქათმის ეს ბურთები შეგიძლიათ მიიტანოთ სუფრასთან გარნირთან ერთად, როგორც ძირითადი კერძი, ასევე მიირთვათ ბოსტნეულის მსუბუქ სალათებთან ერთად.

ინგრედიენტები

  • შემწვარი ქათმის ბარკლები - 4 ცალი
  • კვერცხი - 3 ცალი
  • ფქვილი - 50 გ
  • პაპრიკა - 1 ს/კ
  • ზეთი შესაწვავად
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • ბარბექიუს ან რაიმე სასურველი სოუსი - 3 ს/კ
მომზადების წესები

ქათმის ბარკლები გაათავისუფლეთ ძვლებისგან და მოათავსეთ ჯამში.
ცალკე ათქვიფეთ 1 კვერცცი და დაუმატეთ ქათმის ხორცს, პაპრიკასთან და ბარბექიუ სოუსთან ერთად. დაუმატეთ მარილი და პილპილი, 50 გ საფანელი და კარგად აურიეთ.
მოამზადეთ 3 ჯამი - ფქვილისთვის, კვერცხისთვის და დარჩენილი საფანელი.
ფარშისგან გააკეთეთ პატარა ბურთები, ამოავლეთ თანამიმდევრობით ჯერ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და საფანელში.
შეწვით ფრიტიურში 5-10 წუთის განმავლობაში დაბრაწვამდე.
შემდეგ მოათავსეთ ქაღალდის ხელსახოცზე და მოაცილეთ ზედმეტი ცხიმი.

გემრიელად მიირთვით!
 

ტეგები:
ქათმის ხორცი ფრიტიური ნანახია: 3269