ქათმის ბარკლები გაათავისუფლეთ ძვლებისგან და მოათავსეთ ჯამში. ცალკე ათქვიფეთ 1 კვერცცი და დაუმატეთ ქათმის ხორცს, პაპრიკასთან და ბარბექიუ სოუსთან ერთად. დაუმატეთ მარილი და პილპილი, 50 გ საფანელი და კარგად აურიეთ. მოამზადეთ 3 ჯამი - ფქვილისთვის, კვერცხისთვის და დარჩენილი საფანელი. ფარშისგან გააკეთეთ პატარა ბურთები, ამოავლეთ თანამიმდევრობით ჯერ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და საფანელში. შეწვით ფრიტიურში 5-10 წუთის განმავლობაში დაბრაწვამდე. შემდეგ მოათავსეთ ქაღალდის ხელსახოცზე და მოაცილეთ ზედმეტი ცხიმი. გემრიელად მიირთვით!