წიწაკას ცალი მხარე ჩამოვაჭრათ და წვრილად დავჭრათ. თესლი ამოვუღოთ, ყუნწი კი დავუტოვოთ. წვრილად დავკეპოთ ხახვი, ქონდარი და ნიორი, სოკოები ოთხად გავჭრათ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავუმატოთ ხახვი, ნიორი და დაჭრილი წიწაკა. 4 წუთში დავუმატოთ სოკო, ვშუშოთ კიდევ 3 წუთი. შევურიოთ ლობიო და ქონდარი და 2-3 წუთში მარილითა და პილპილით შევაზავოთ. საცხობ ფორმას წავუსვათ ცოტა ცხიმი. წიწაკები ამოვავსოთ მოშუშული მასით და ჩავაწყოთ ფორმაში. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25 წუთით შევდგათ. ამ კერძს უხდება მწვანე სალათა და ახალი თეთრი პური.