1 ს.კ. შაქარი, საფუარი და თბილი რძე ავურიოთ, გავაჩეროთ 5 წთ. კარაქი გავადნოთ. კვერცხი და ყავისფერი შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ გოგრის პიურე, საფუვრის მასა, გამდნარი კარაქი, სანელებლები და ფქვილი. მოვზილოთ ზეთიანი ხელებით და დავდგათ ასაფუებლად. აფუებული ცომი 16 გუნდად დავყოთ. ღრმა ტაფაში ან ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი და შევბრაწოთ დონატები. მზა ნამცხვარი გადმოვიტანოთ საშრობ ქაღალდზე და დარიჩინიანი შაქარი მოვაყაროთ.