ჭარხლის რავიოლი
ჭარხლის რავიოლი
დრო 15წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ფქვილი - 2 ჭიქა
  • ჭარხლის წვენი - 1/2 ჭიქა
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • მარილი
გულსართი:
  • რიკოტა ან ნადუღი - 1 ჭიქა
  • პარმეზანი, გახეხილი - 1/2 ჭიქა
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები

ჭარხალი დავჭრათ კუბებად, ბლენდერში დავაქუცმაცოთ და გავწუროთ. ფქვილს დავუმატოთ კვერცხი, მარილი, ჭარხლის
წვენი და მოვზილოთ მაგარი ცომი, გადავაფაროთ ჩაის ტილო და გავაჩეროთ 30 წთ. შემდეგ გავაბრტყელოთ, და დავჭრათ
პატარა წრეებად. გულსართის ყველა ინგრედიენტი ავურიოთ ერთმანეთში და დავდოთ დაჭრილ ცომზე,
ზემოდან მეორე ცომი დავადოთ და ჩანგლით კარგად შევაწებოთ გვერდები. ქვაბით ავადუღოთ წყალი და ჩავყაროთ რავიოლები.
ვხარშოთ 5-7 წთ.

ტეგები:
ჭარხალი რავიოლი ნანახია: 4335