მოვხარშოთ ერთი კვერცხი. შემდეგ გავასუფთავოთ 100გ ისპანახი. დავჭრათ მწვანე ბულგარული 50გ და წითელი ბულგარული 50 გ გრძლად. შემდეგი ეტაპია სალათის დრესინგის მომზადება: ვიღებთ 20მლ ფორთოხლის წვენს, 10 მლ ლიმონს, 1 გ შაქარს და ვურევთ გახსნამდე, ვუმატებთ მარცვლოვან მდოგვს, 10მლ ზეითუნის ზეთს, ცოტა მარილს და მწიკვ ნივრის კრემს (ნახევარი გრამი.) ბოლოს მოხარშულ კვერცხს ვჭრით მოზრდილ ნაჭრებად და ვაფორმებთ სალათს. გემრიელად მიირთვით!