ისპანახის სალათი - კაფე "პიატოს" შეფ-მზარეულის რეცეპტი!
დრო 25წთ
ულუფა 1
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ყურადღება! ვიწყებთ იტალიური კაფეების ქსელის "პიატოს" საფირმო რეცეპტების ციკლს...

თვალყური ადევნეთ რუბრიკას, თუ გიყვართ ევროპული სამზარეულო და განსხვავებული, პიკანტური გემო!

ინგრედიენტები

  • ისპანახი - 100 გ
  • მოხარშული კვერცხი - 1 ცალი
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 50 გ
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა - 50 გ
  • ნივრის კრემი - 0,5 გ
სალათის დრესინგისთვის:
  • მარცვლოვანი მდოგვი - 20 გ
  • ლიმონის წვენი - 10 მლ
  • ყავისფერი შაქარი - 1 გ
  • ფორთოხლის წვენი - 20 მლ
  • ზეითუნის ზეთი - 10 მლ
მომზადების წესები

მოვხარშოთ ერთი კვერცხი. შემდეგ გავასუფთავოთ 100გ ისპანახი. დავჭრათ მწვანე ბულგარული 50გ და წითელი ბულგარული 50 გ გრძლად.

 

შემდეგი ეტაპია სალათის დრესინგის მომზადება: ვიღებთ 20მლ ფორთოხლის წვენს, 10 მლ ლიმონს, 1 გ შაქარს და ვურევთ გახსნამდე, ვუმატებთ მარცვლოვან მდოგვს, 10მლ ზეითუნის ზეთს, ცოტა მარილს და მწიკვ ნივრის კრემს (ნახევარი გრამი.)   ბოლოს მოხარშულ კვერცხს ვჭრით მოზრდილ ნაჭრებად და ვაფორმებთ სალათს.

გემრიელად მიირთვით!

 

ტეგები:
ისპანახი სალათი კაფე "პიატო" ნანახია: 2805