ლორითა და ყველით დაფარშული ბულგარული წიწაკა
დრო 25წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბულგარული წიწაკა - 7 ცალი (1 ყვითელი, დანარჩენი წითელი)
  • ლორი - 200 გ
  • ყველი ფეტა - 180 გ
  • მარილი და პილპილი
  • კარაქი - 170 გ
  • ოხრახუში - 20 გ
მომზადების წესები

ჩანგლით გაქენით დარბილებული კარაქი ყველ ფეტასთან ერთად, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ლორი და ერთი ცალი ყვითელი ბულგარული წიწაკა, წმინდად დაჭრილი ოხრახუში. დაუმატეთ მარილი და პილპილი, კარგად აურიეთ.

გარეცხეთ დარჩენილი 6 ცალი ბულგარული წიწაკა, ფრთხილად მოაჭერით თავი, ამოაცალეთ თესლი.

ჩაის კოვზით გაავსეთ გასუფთავებული ბულგარულები ყველისა და ლორის მომზადებული ფარშით, დააფარეთ თავისივე თავსახურები და მოათავსეთ მაცივარში 1 საათით.

 

ტეგები:
ნანახია: 3995