წითელი ქარის სუფი ქოქოსის რძით - კაფე "პიატოს" შეფ-მზარეულის რეცეპტით!
დრო 15წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი - 50 გ
  • სტაფილო - 30 გ
  • პომიდორი - 50 გ
  • ნიორი - 0,5 გ
  • ხახვი - 10 გ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • წითელი ქარის ფხვნილი - 20 გ
  • ჯანჯაფილი, ნედლი - გახეხილი, 1 გ
  • ქოქოსის რძე - 35-40 მლ
მომზადების წესები

ნახევარი გრამი ნივრის კრემი და10 გ ხახვი მოშუშავთ ერთად. დაუმატეთ წვრილ კუბებად დაჭრილი 30 გ სტაფილო. ასევე წვრილად დაჭრილი კარტოფილი და მოხარშეთ. დაუმატეთ 1 გ ჯანჯაფილი (კოჭა), წითელი ქარის სუნელი 20 გრამი და ქოქოსის რძე 35-40 მლ, მარილი და პილპილი გემოვნებით. ბოლოს მოაყარეთ კუბებად დაჭრილი პომიდვრის კანები.

გემრიელად მიირთვით!