ვეჯი პასტა - "პიატოს" შეფ-მზარეულის რეცეპტი!
ვეჯი პასტა - "პიატოს" შეფ-მზარეულის რეცეპტი!
დრო 15წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ვაგრძელებთ კაფე "პიატოს" საფირმო კერძების რეცეტეპტების თქვენთვის გაზიარებას... ეს კერძი განსაკუთრებით მარხვაზე მყოფთ და ვეგეტარიანელებს მოეწონებათ.

ინგრედიენტები

  • სპაგეტი - 125 გ
  • ზეითუნის ზეთი
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 40 გ
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა - 40 გ
  • ქამა სოკო - 40 გ
  • ყაბაყი - 40 გ
  • ბროკოლი - 40 გ
  • ჩერი პომიდორი - 60 გ
  • პომიდვრის წვენი - 50 მლ
მომზადების წესები

ვხარშავთ პასტას ალდენტემდე, რისთვისაც დაახლოებით 6-7 წუთია საკმარისი. ხარშვის პროცესში ვამატებთ ზეითუნის ზეთს და მარილს. პარალელურად დავჭრათ წითელი და მწვანე ბულგარული გრძლად, ქამა სოკო, ყაბაყი და ბროკოლი. ბოსტნეულს ვშუშავთ ალდენტემდე და ვამატებთ სოიოს სოუს. ვაჩერებთ ისევ ქურაზე 1 წუთით და ვამატებთ 50 გრამს პომიდვრის წვენს არომატისა და სისველისთვის. ბოსტნეულს ვურევთ მოხარშულ პასტაში.