ტაფაში, ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოვშუშოთ ხახვი ბალზამისებურ ძმართან ერთად. როცა წვენი დაშრება, დავასხათ 1/3 ჭიქა წყალი. ხახვი მანამ ვშუშთ, სანამ გაოქროსფრდება და კარამელიზდება. სოუსის ინგრედიენტები ავურიოთ. ცალკე ავურიოთ ფარშის ინგრედიენტები, 4 მრგვალ გუნდად დავყოთ, ხელით დავაბრტყელოთ ფუნთუშის დიამეტრზე და გრილზე შევწვათ. ფუნთუშაში მოვათავსოთ ჯერ შემწვარი ფარშის გუნდა, შემდეგ ყველის სოუსი და ბოლოს - ხახვი.