პომიდვრის ჩირი და პესტოს სოუსი მოათავსეთ ბლენდერის ჭიქაში, ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გაშალეთ ფენოვანი ცომი პერგამენტდაფენილ გამოსაცხობ ფირფიტაზე. ცომი შეგიძლიათ ოდნავ გააბრტყელოთ ერთი მიმართულებით. წაუსვით ცომს თანაბრად მომზადებული პესტოსა და პომიდვრის დაბლენდერებული მასა. დააფარეთ ცომის მეორე ფირფიტა. გამოჭერით ცომისგან ნაძვის ხე ისე, როგორც მოცემულია ფოტოზე. დარჩენილი ცომისგან შეგიძლიათ გამოჭრათ ვარსკვლავები და მორთოთ "ნაძვის ხე". წაუსვით ღვეზელს ათქვეფილი კვერცხის გული. სურვილისამებრ მორთეთ შუაზე გაჭრილი პომიდორი ჩერის ნაჭრებით. მოათავსეთ ღვეზელი 180 გრადუსზე და აცხვეთ 30 წუთი.