სალათი ფრიკადელი - თვის კერძი კაფე „პიატოს“ შეფ-მზარეულისგან
დრო 15წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ქათმის ფილეს ვწვავთ მცირე ზეთში და შებრაწვამდე რამდენიმე წუთით ადრე ვამატებთ დაჭრილ პომიდორ ჩერის. პარალელურად ვიღებთ სალათის ფურცლებს, რომელსაც ვუმატებთ მაიონეზს და ოხრახუშის დრესინგის ნახევარს. თეფშზე ვალაგებთ შეზავებულ სალათის ფოთოლს და გარშემო ვულაგებთ ქათმის ფილეს პომიდორ ჩერისთან ერთად. დრესინგის დარჩენილ ნაწილს ვანაწილებთ ქათმის ფილეზე. საბოლოოდ სალათს ვაყრით პარმეზანის ბურბუშელას. 
 

ინგრედიენტები

  • ქათმის ფილე - 120 გ
  • ჩერი პომიდორი - 60 გ
  • სალათის ფოთლები - 100 გ
  • მაიონეზი - 50 გ
  • ოხრახუშის დრესინგი - 10 გ
  • პარმეზანის ბურბუშელა - 10 გ
მომზადების წესები