გაფცქვნილი ვაშლი დაჭერით, მოათავსეთ ჯამში დაუმატეთ დარიჩინი, ყავისფერი შაქარი, ჩვეულებრივი შაქარი და ფქვილი დატოვეთ 20 წუთის განმავლობაში, რათა ვაშლს წვენი გაუვიდეს. ცალკე ჯამში აურიეთ ნიგოზი, შაქარი და საფანელი. ცომის ერთი ფენა გააბრტყელეთ, ზემოდან გაანაწილეთ ნიგვზის ნარევის ნახევარი, ხოლო შემდეგ ვაშლის გულსართის ნახევარი, ბოლოს კი გადაახვიეთ რულეტის მსგავსად. იგივე გაიმეორეთ მეორე ცომზე, რომელსაც გააკეთებთ დარჩენილი ვაშლის და ნიგვზის გულსართით. რულეტი მოათავსეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელზე, რომელზეც დაფენილი იქნება საცხობი ქაღალდი. დესერტს წაუსვით წყალთან ერთად ათქვეფილი კვერცხი და ზემოდან დასერეთ (ისიევე როგორც ფოტოზეა მითითებული). აცხვეთ 190 გრადუსზე გაცხელებულ აირღუმელში 40-45 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!