ბრინჯი მდუღარე წყალში დავალბოთ 20 წუთით და გადავწუროთ. ხორცს დავუმატოთ ნიორი, ხახვი, 1 ს.კ. დაჭრილი მწვანილი, კვერცხი, სანელებლები, ბრინჯი და ავზილოთ. დავყოთ 10-12 გუნდად და ამოვავლოთ მანანის ბურღულში. ქვაბში გავაცხელოთ წყალი, შევურიოთ მარილი, პილპილი და ძირა. როცა ადუღდება, დავუმატოთ ტომატპასტა და შაქარი. ადუღებულ წვნიანში ჩავყაროთ გუნდები და მოვხარშოთ. მზა წვნიანი ამოვიღოთ სასურველ ჭურჭელში და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.