ჯამში ჩაყარეთ შოკოლადის ნამცხვრის მიქსი (ფხვნილი), შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კაკაოს (3 ს/კ), სახამებლის (2 ს/კ), ფქვილის (1/2 ჭიქა), გამაფხვიერებლის (1 ჩ/კ) და შაქრის (1 ჭიქა), ლიმონმჟავა (1/2 ჩ/კ) მასით. დაასხით თბილი წყალი ან რძე, ჩაახალეთ კვერცხი და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. საცხობ ფორმად უმჯობესი იქნება, თუკი გამოიყენებთ ე.წ. "ბურჟუიკას". ჩაასხით მიღებული ცომი (უნდა მიიღოთ არაჟნის სისქის მასა), მოათავსეთ 175 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 45 წუთი. მანამდეთ ჩაასხით პატარა ქვაბში ნაღები, დადგით დაბალ ცეცხლზე და გააცხელეთ (არ აადუღოთ) და დაასხით დამტვრეულ შავ შოკოლადს. ურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. მოასხით გამომცხვარ და ცხელ-ცხელ ნამცხვარს (უმჯობესია ჩაასხათ გულში), მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი. გემრიელად მიირთვით!