პასტა ბოლონეზე - ნამდვილი იტალური გემო და რჩეული კერძი კაფე „პიატოში“
პასტა ბოლონეზე - ნამდვილი იტალური გემო და რჩეული კერძი კაფე „პიატოში“
დრო 40წთ
ულუფა 1
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცის ფარში - 100 გ
  • ხახვი - 30 გ
  • სტაფილო - 30 გ
  • წითელი მშრალი ღვინო - 30 მლ
  • პომიდვრის წვენი - მლ
  • პარმეზანი, გახეხილი - 20 გ
მომზადების წესები

ვიწყებთ სოუსის მომზადებით. მოთუშეთ საქონლის ხორცის ფარში ხახვთან, სტაფილოსთან და წითელ ღვინოსთან ერთად. დაუმატეთ პომიდვრის წვენი და მარილი, პილპილი გემოვნებით. პარალელურად დაიწყეთ პასტას მომზადება - მოხარშეთ მარილწყალში 6-7 წუთის განმავლობაში. მოხარშული და გადაწურული პასტა გადმოიღეთ თეფშზე, მოასხით მომზადებული სოუსი და მოაყაროთ გახეხილი პარმეზანი. იდეალური იტალური პასტა ბოლონეზე მზად არის!