ფრანგული ტოსტი ჩუროსის სტილში
ფრანგული ტოსტი ჩუროსის სტილში
დრო 20წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხი - 6 ცალი
  • ტოსტის პური - 6 ნაჭერი
  • რძე - 500 მლ
  • ვანილინი - 1 ჩ/კ
მინანქარი:
  • მასკარპონე ან სხვა კრემ-ყველი - 200 გ
  • შაქრის პუდრა - 100 გ
  • რძე - 100 მლ
სხვა:
  • კარაქი - პურების შესაწვავად
  • შაქრის სიროფი - შემწვარი პურების ამოსავლებად
მომზადების წესები

ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი, რძე და ვანილინი. ამოავლეთ სათითაოდ ტოსტის პურის ნაჭრები და გადადეთ ცალკე. 

ამასობაში გააკეთეთ მინანქარი: ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე აურიეთ კრემ-ყველი (შეგიძლიათ გამოიყენოთ ცხიმიანი არაჟანი), შაქრის პუდრა და რძე.

კიდევ სხვა ჯამში აურიეთ შაქარში დარიჩინი.

შეწვით კარაქში პურები ორივე მხრიდან. ამოავლეთ დარიჩინიან შაქარში, დაალაგეთ თეფშზე და მოასხით მინანქარი.