თავდაპირველად დანაყეთ ნიახურის ბოლქვი და ნიორი ერთადთ. დანაყულ მასას დაუმატეთ დაჭრილი ხახვს, ბეკონი, ბულგარული წიწაკა და კანგაცლილი პომიდორი. დადგით ქვაბით დაბალ ცეცხლზე და ყველაფერი ერთად თუშეთ 4-5 წუთის განმავლობაში. დაასხით საქონლის ხორცის ბულიონი, წამოდუღების შემდეგ კი დაუმატეთ ფრანგული ლობიო. გააჩერეთ 2-3 წუთით. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი ნიახურის ფოთლები და მარილი/ პილპილი გემოვნებით. უგემრიელესი კლასიკური მინესტრონე მზად არის!