მინესტრონე - განსაკუთრებული წვნიანი კაფე „პიატოს“ შეფ-მზარეულისგან
მინესტრონე - განსაკუთრებული წვნიანი კაფე „პიატოს“ შეფ-მზარეულისგან
დრო 30წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიახურის ბოლქვი - 5 გ
  • ხახვი - 10 გ
  • ნიორი - 5 გ
  • ბეკონი - 40 გ
  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 30 გ
  • პომიდორი - 50 გ
  • საქონლის ხორცის ბულიონი - 300 მლ
  • მწვანე ლობიო, ფრანგული ჯიშის - 40 გ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

თავდაპირველად დანაყეთ ნიახურის ბოლქვი და ნიორი ერთადთ.  დანაყულ მასას დაუმატეთ დაჭრილი ხახვს, ბეკონი, ბულგარული წიწაკა  და კანგაცლილი პომიდორი. დადგით ქვაბით დაბალ ცეცხლზე და ყველაფერი ერთად თუშეთ 4-5 წუთის განმავლობაში.  დაასხით საქონლის ხორცის ბულიონი, წამოდუღების შემდეგ კი დაუმატეთ ფრანგული ლობიო. გააჩერეთ 2-3 წუთით. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი ნიახურის ფოთლები და მარილი/ პილპილი გემოვნებით. 
უგემრიელესი კლასიკური მინესტრონე მზად არის!