კრემ-ბრიულე მარტივად
კრემ-ბრიულე მარტივად
დრო 45წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნაღები - 4 ჭიქა
  • ვანილინი - 2 ჩ/კ
  • კვერცხის გული - 6 ცალი
  • შაქარი - 1/2 ჭიქა + ზემოდან მოსაყრელად
მომზადების წესები

ჯამით დადგით ნაღები ცეცხლზე, დაუმატეთ ვანილინი და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

ცელკე ჯამში ათქვიფეთ კვერცხის გული და შაქარი, შეათქვიფეთ ნელ-ნელა ნაღების მასა. მოხადეთ ქაფი. 

ღუმელის გამოსაცხობ ღრმა ფორმაში ჩაასხით ცხელი წყალი, იმდენი, რომ ნახევრად დაფაროს კრემ-ბრიულეს ფორმები.

ჩადგით ფორმები გამოსცხობ ფორმაში და გაანაწილეთ კრემ-ბრიულეს მასა. აცხვეთ 165 გრადუსზე 45 წუთის განმავლობაში.

გააგრილეთ, გადააკარით საკვების შესაფუთი ცელოფანი თითოეულ ფორმას და მოათავსეთ მაცივარში 2 საათის განმავლობაში.

შემდეგ გამოიღეთ კრემ-ბრიულე მაცივრიდან, მოხსენით ცელოფნები, მოაყარეთ თითოეულს 1 ს/კ შაქარი და მოუწვით ზედაპირი.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
კრემ-ბრიულე ნანახია: 6618