გაშალეთ ფენოვანი ცომი, გააბრტყელეთ წრეზე, დაალაგეთ სოსისები ერმანეთის მიყოლებით სიგრძეზე, მოასხით მდოგვი. გაჭერით შუაზე კიტრი და დაალაგეთ სოსისების გაყოლებაზე. დაჭერით სქელ ნაჭრებად მოცარელა ან სულგუნი და დაალაგეთ კიტრის მწნილის ზემოდან. ხახვი დაჭერით მსხვილ წრეებად, ამოავლეთ თითეული წრე ფქვილში და შეწვით ფრიტიურში (ბევრ ზეთში). შემწვარი ხახვიც დაალაგეთ ბოლო ფენად. ჩაჭერით ცომის გვერდები სიგრძეზე და გადაწენით ღვეზელი ისე, როგორც ვიდეოგაკვეთილშია ნაჩვენები. აცხვეთ 210 გრადუსზე 20 წუთის განმავლობაში.