პლასტმასის ერთჯერადი ჭიქები ჩაჭერით ცალ მხარეს და შემდეგ დასკოჩეთ. თეთრი შოკოლადი დაამტვრიეთ და გაადნეთ წყლის აბაზანაზე ან მიკროტალღურ ღუმელში. ჩაასხით ჭიქებში გამდნარი შოკოლადი, მოავლეთ ჭიქას, რომ კედლებზე კარგად მოედოს, ზედმეტი კი გადმოღვარეთ. მოათავსეთ საყინულეში ჭიქები 15 წუთით, სანამ შოკოლადი კარგად არ გამკვრივდება. მანამდე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა მკვრივი ღრუბელივით მასის მიღებამდე. გაადნეთ შავი შოკოლადი, გააგრილეთ და დაუმატეთ ცილას, თან შეუჩერებლად ურიეთ. დაუმატეთ ბეილისი, კვლავ აურიეთ. გამოიღეთ ჭიქები მაცივრიდან, მოხსენით ფრთხილად პლასტმასები და გაანაწილეთ მუსი შოკოლადის ჭიქებში. მორთეთ საკონდიტრო შოკოლადის მოსართავებით. გემრიელად მიირთვით!