ფრანგული ლობიოთი მომზადებული ბოსნტეულის ვრაპი
დრო 15წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • წითელი ბულგარული წიწაკა - 50 გ
  • მწვანე ბულგარული წიწაკა - 50 გ
  • ყაბაყი - 40 გ
  • სოკო - 40 გ
  • მწვანე ლობიო, ფრანგული ჯიშის - 40 გ
  • სალათის ფოთლები - 50 გ
  • პესტოს სოუსი - 1 ს/კ
  • კეტჩუპი - 1 ს/კ
  • ტორტილასი (სომხური ლავაში)
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ბოსტნეულის ვრაპის მოსამზადებლად წითელ და მწვანე ბულგარულ წიწაკას ვჭრით ჯულიენად, ყაბაყს კი რგოლებად. ამ ბოსტნეულს  სოკოსთან ერთად ვშუშავთ ალდენტემდე და ბოლოს 2 წუთით ადრე ვამატებთ ფრანგულ ლობიოს. შიგთავსს ვუმატებთ სალათის ფურცლებს, პესტოს დრესინგს, კეტჩუპს, მარილსა და პილპილს გემოვნებით. მიღებულ მასას ვახვევთ ლავაშში და უგემრიელესი ბოსტნეულის ვრაპიც მზადაა. 

რეცეპტი წარმოგიდგინათ კაფე „პიატომ“, სადაც ეს კერძი მხოლოდ მარტის თვის სპეციალურ შეთავაზებაშია.
 

ტეგები:
ლობიო ბოსტნეულის ვრაპი ნანახია: 3851