მაწონში აურიეთ თაფლი, ვანილის შაქარი და ვანილის ჩხირის თესლი. ჯამში ჩააფინეთ თხელი ვაფლის პირსახოცი, ან 5-6 ფენად დაკეცილი მარლა, ჩაასხით მაწვნის მასა, მოუკარით თავიმ რომ მიიღოთ ტომარა. დაკიდეთ ჯამზე მაწვნიანი ტომარა 2-8 საათის განმავლობაში ისე, რომ დაიწუროს ზედმეტი სითხე. რაც უფრო დიდხანს დაკიდებთ, მით სქელ მასას მიიღებთ. შემდეგ გადაიტენეთ მაწვნის მასა ფიალებში, მოასხით კიდევ თაფლი, გააფორმეთ სასურველი ხილით. გემრიელად მიირთვით