ყაბაყი და ბადრიჯანი პატარა კუბებად დაჭერით, მოაყარეთ მარილი. როცა წვენს გაუშვებს გადაწურეთ.წვრილად დაჭერით ხახვი, სტაფილო, ნიორი და წიწაკაც. ქათამი დაჭერით და ამოავლეთ ფქვილში. შებრაწეთ ტაფაზე. გადაიტანეთ თეფშზე და ახლა გადაწურული ყაბაყი და ბადრიჯანი შეწვით. ბოსტნეულიც გადაიტანეთ თეფშზე, ტაფაზე კი მოშუშეთ ხახვი და ნიორი, დაამატეთ ღვინო. შუშეთ სწრაფ ცეცხლზე, ისე რომ სითხის 1/3 აორთქლდეს.შემდეგ ჩაამატეთ გახეხილი პამიდორი, შაქარი, მარილი, ჩილის სოუსი, დაფნა, წიწაკა, პაპრიკა და ბოლოს ქათმის ნაჭრებიც. დააფარეთ თავსახური და ადუღების შემდეგ დაბალ ცეცხლზე შუშეთ 10 წუთი ჩაამატეთ ბოსტნეული და განაგრძეთ შუშვა საბოლოო მომზადებამდე.მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.ბოსტნეულის ასორტს შეგიძლიათ დაამატოთ სოკო, ასევე ზეთისხილი. გარნირად დაურთეთ ბრინჯი ან კარტოფილი