გახსენით პიცის ცომი და დაჭერით 4 მოგრძო ნაჭრად. ტაფაში ჩაასხით ტომატის სოუსი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი და ხორცის ფარში, მარილი და პილპილი გემოვნებით და თუშეთ ხორცის სრულად მომზადებამდე. მიღებული გულსართი გაანაწილეთ ცომის ნაჭრებზე, მოაყარეთ გახეხილი ორივენაირი ყველი, დაჭრილი ოხრახუში ან ქინში და მოუკარით კიდეები კარგად. წაუსვით ზეითუნის ზეთი ზედაპირზე, გადაიტანეთ პერგამენტდაფენილ ფირფიტაზე და აცხვეთ 210 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გამოიღეთ მოაყარეთ კიდევ გახეხილი ორივენაირი ყველი და შეაბრუნეთ ღუმელში 5 წუთით. გემრიელად მიირთვით!