პერგამენტის ქაღალდე გაანაწილეთ გამდნარი შოკოლადის კრემი. ზემოდან გაანაწილეთ 1-2 სმ-ს დაშორებით კრეკერები და მოათვსეთ მაცივარში 1 საათით. შემდეგ დაჭერით კრეკერების ფორმებად, მოაცილეთ პერგამენტი და კვლავ მოათავსეთ მაცივარში, რათა კარგად გაცივდეს. ჯამში ჩაყარეთ პუდინგის ფხვნილი, დაასხით რძე და ათქვიფეთ კარგად. გააჩერეთ 5 წუთი. ცალკე ჯამში ათქვიფეთ კრემ-ყველი შაქართან და ვანილის ექსტრაქტთან ერთად. დაუმატეთ გამდნარი 1/2 ჭიქა შოკოლადი და კვლავ კარგად აურიეთ. კრემ-ყველის მასა დაუმატეთ პუდინგისა და რძის მასას და აურიეთ. გადაიტანეთ დასაშლელ ფორმაში (ცოტა დატოვეთ ჯამში), კარგად მოასწორეთ, ჩაარჩვეთ შოკოლადიანი კრეკერები (ისე, როგორც ვიდეორეცეპტშია ნაჩვენები), ზემოდან დაასხით დარჩენილი პუდინგის მასა და მოასწორეთ. მოათავსეთ მაცივაში 2 საათით. შემდეგ მორთეთ სურვილისამებრ და გემრიელად მიირთვით!